...

αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum Low Energy

Meaco 20L Platinum | αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης 20 λίτρων

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν οι πελάτες μας τα τελευταία χρόνια είναι «ποιό είναι το κόστος λειτουργίας ενός αφυγραντήρα»; Με τη νέα σειρά Platinum δίνουμε λύση στο πρόβλημα της ενεργειακής κατανάλωσης. Η νέα μοναδική σχεδίαση, μειώνει το κόστος λειτουργίας, κρατώντας το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Μπορεί ο Meaco 20L Platinum να καλύψει ολόκληρο το σπίτι;

Ο αφυγραντήρας μπορεί να αφυγράνει τόσα κυβικά μέτρα χώρου, όσο ο όγκος αέρα που ο ανεμιστήρας του μπορεί να επηρεάσει, δηλαδή 160m3. Επιπλέον βοηθάει το γεγονός ότι ο υγρός αέρας κινείται πάντα στους ξηρούς χώρους. Από τη στιγμή που αφήνετε όλες τις ενδιάμεσες πόρτες ανοιχτές ο αφυγραντήρας θα μπορέσει να καταπολεμήσει σε ολόκληρο το σπίτι τις σταγόνες νερού στις επιφάνειες και τη μούχλα.

Meaco 20L Platinum αφυγραντήρας για σπίτι 130m² περίπου

Αν χρειάζεστε ένα αφυγραντήρα για σπίτι περίπου 130m² και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε αυτός είναι ο Meaco 20L Platinum Low Energy σωστός αφυγραντήρας για σας. Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum είναι η σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) που έχει προσελκύσει την προσοχή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για έναν απλό λόγο – το εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. Από τα καλύτερα σε πωλήσεις μοντέλα σε πωλήσεις πανευρωπαϊκά, αλλά και στην Ελλάδα, ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum Low Energy αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητά του.

Meaco 20L Platinum | αφυγραντήρας καθαριστής αέρα

Ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum Low Energy ήταν ο πρώτος οικιακός αφυγραντήρας που χρησιμοποίησε φίλτρο αέρα HEPA. Παραμένει ο μόνος αφυγραντήρας που μπορεί να λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ως καθαριστής αέρα. Χωρίς δηλαδή να κάνει υποχρεωτικά αφύγρανση.

Φίλτρο σκόνης & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Φίλτρο αέρα HEPA

Ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum Low Energy διαθέτει στη συσκευασία του ένα φίλτρο σκόνης (λειτουργεί ως προφίλτρο) και ένα πραγματικό φίλτρο αέρα HEPA (και όχι απομίμηση HEPA). Ο αέρας που διαχέεται από τον αφυγραντήρα θα είναι ξηρός, αλλά και καθαρός!

360€

Ημερομηνία λανσαρίσματος προϊόντος 2013

αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum Low Energy – Ικανότητα Αφύγρανσης

 

 
Συνθήκες Δωματίου Αφυγραντήρας Λίτρα/Ημέρα
10°C και 60%rh 2,52 L
20°C και 60%rh 8,48 L
30°C και 60%rh 13,27 L
10°C και 80%rh 5,86 L
20°C και 80%rh 13,74 L
ψηφιακός αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum
ψηφιακός αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum side
ψηφιακός αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum back
αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum φίλτρο HEPA
Τύπος αφυγραντήρα Compressor Rotary
Αφυγραντήρας για σπίτια έως 130m² περίπου
Ροή αέρα (ονομαστική) 160m3
Υγροστάτης ✔ Ναι, ηλεκτρονικός
Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης
Χρονοδιακόπτης λειτουργίας 1 έως 24 ώρες
Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου
Αυτόματη επανεκκίνηση από διακοπή ρεύματος
Φίλτρο σκόνης
Φίλτρο HEPA ✔ περιέχεται στη συσκευασία
Μέγιστο επίπεδο θορύβου 46dBA
Ψυκτικό R290 / 75g
Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz
Κατανάλωση Rated Power 255 Watt
Ταχύτητες ανεμιστήρα 2
Θερμοκρασίες λειτουργίας 5-35°C
Χωρητικότητα δοχείου νερού 6 λίτρα
Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 595 x 385 x 290mm.
Καθαρό βάρος 13,6 kgs
Εγγύηση 2 έτη
Χώρα κατασκευής Κίνα

average-review-meaco-dd8l_1

Αριστη κατασκευή

Είμαι απο την Ρόδο οπου η υγρασία ειναι στα ύψη το χειμώνα και αγόρασα πριν δυο μήνες τον MEACO 20L για την υγρασία που είχα χρόνια στο σπίτι μου . Δεν ήξερα την μάρκα αλλά την έμαθα μέσα από έρευνα αγοράς. Η επιλογή μου ηταν σωστή και χωρίς (διαφήμηση !!!) είμαι πολύ – πολύ ευχαριστημένος αφού αυτό που ζητούσα το έχω. ‘Αριστη κατασκευή , εξαιρετικά πλαστικά, αθόρυβος , πρακτικός, οικονομικός ,απλός , με τα απαραίτητα προγράμματα και πολύ- πολύ λειτουργικός αφού ανεβάζει την θερμοκρασία 2-3 βαθμούς . Είμαι τόσο…… ευχαριστημένος αφού αγόρασα και δεύτερο τον ίδιο για συμπλήρωμα το βράδυ στο σαλόνι μου και στο γραφείο μου .

average-review-meaco-dd8l_1

Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Το μηχάνημα τέλειο, αθόρυβο, κατανάλωση χαμηλή όπως γράφει στην μεγάλη σκάλα (μετρημένο), σε δωμάτιο με θερμοκρασίες 19-21, σε σπίτι 75τμ. (όχι ενιαίος χώρος). Τις πρώτες 2 με 3 μέρες δούλευε σχεδόν ασταμάτητα και μάζεψε πάνω από 20L νερό (πάλι καλά που έχει μεγάλο κάδο 6L), τώρα το έχω μόνιμα αναμμένο και ανάβει που & που.
Το σπίτι έχει πλέον μία γλυκιά ατμόσφαιρα (αισθάνεσαι την ζέστη καλύτερα σε όλους τους χώρους).
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

average-review-meaco-dd8l_1

Συστήνεται χωρίς σκέψη!

Ο καλύτερος αφυγραντήρας στην κατηγορία του. Καλύπτει ολοκληρωτικά ένα σπίτι από 120-150m2, ανάλογα αν είναι ένας όροφος, πως είναι τα δωμάτια και πόσοι τοίχοι υπάρχουν.
Ο θόρυβος είναι σε κανονικά και ανεκτά επίπεδα ακόμα και στην μέγιστη ταχύτητα.
Σε ημέρες με πολύ υγρασία μαζεύει σχεδόν 6 λίτρα στο 12ωρο. Όταν το σπίτι έχει θέρμανση και είναι ζεστό (20 βαθμούς και πάνω) ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του έναντι των υπολοίπων είναι η πολύ καλή και χαμηλή κατανάλωση 25ο watt. Το έξυπνο σύστημα το οποίο επιτρέπει στον αφυγραντήρα να σβήνει και να ανάβει σύμφωνα με τις συνθήκες υγρασίας του χώρου το καθιστούν κορυφαίο προϊόν.
Συστήνεται χωρίς σκέψη!

average-review-meaco-dd8l_1

Ακούγεται μόνο ο αέρας που βγαίνει. Όχι το μοτέρ

22/9/15. Παρέλαβα το meaco και τον έβαλα σε λειτουργία. Έχει πολλή καλή Κατασκευή. Εύκολα βγάζεις το δοχείο συλλογής νερού.ΤΑ κουμπιά στην πάνω μεριά Δεν σε δυσκολεύουν καθόλου. Στην λειτουργία Τώρα έχει 2 σκάλες.ρυθμίσεις την υγρασία που θέλεις ανα 5%. Το μέτρησα στην μεγάλη σκάλα έχει περίπου 50_55% Db θόρυβο.Προσοχή ακούγεται μόνο ο αέρας που βγαίνει.Όχι το μοτέρ. Στην μικρή σκάλα 42_46. Σε 2 ώρες σε ένα ενιαίο χώρο με χωρισματα σε σπίτι 136τμ.μάζεψε 0.786ml. βγαζει ζεστό αέρα από πάνω.και λόγο ότι είχε ζεστή τον σταμάτησα. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός και στα λεφτά του.του βάζω 5 αστέρια. Ευχαριστώ. Και ελπίζω να βοήθησα κάποιους αγοραστές.