αφυγραντήρας Meaco DD8L Junior

Meaco DD8L Junior αφυγραντήρας desiccant

αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Junior

Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Junior εκμεταλλεύεται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης. Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ – συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικό υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατ’επέκταση να τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα ή με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία στην αποχέτευση.

Διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη

Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L Junior διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη. Αυτό που κάνει ο υγροστάτης είναι να ελέγχει τη σχετική υγρασία δωματίου. Όπως ο θερμοστάτης χώρου ελέγχει τη θερμοκρασία δωματίου, κατά τον ίδιο τρόπο ο υγροστάτης δίνει την εντολή πότε ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί και πότε θα σβήνει βάσει της σχετικής υγρασίας που έχετε καθορίσει. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα έχετε πάντα σταθερή υγρασία στο χώρο και ταυτόχρονα μειώνεται κατά πολύ το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα.

Ο αφυγραντηρας desiccant φυσάει θερμό αέρα

Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8LJunior διαθέτει στο εσωτερικό του θερμική αντίσταση, η οποία θερμαίνει τον ξηρό αέρα πριν τον διοχετεύσουν στο χώρο. Ο ξηρός αέρας που διαχέεται από τους αφυγραντήρες desiccant Meaco είναι περίπου 20°C θερμότερος από τον αέρα δωματίου. Συμβάλλουν επομένως στη θέρμανση του δωματίου ανεβάζοντας τη θερμοκρασία χώρου κατά 1-2°C. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση αφυγραντήρα μειώνει το κόστος θέρμανσης κατά 20% περίπου!

239€

Μέση αξιολόγηση amazon.co.uk

Περιγραφή

  • Καλύπτει έως 100m²
  • Ο μόνος που λειτουργεί αποδοτικά σε χαμηλές θερμοκρασίες (1-37C°)
  • Αθόρυβη λειτουργία (δεν έχει συμπιεστή – μοτέρ)
  • Χαμηλή κατανάλωση μόνο 330W [στην 1η σκάλα ανεμιστήρα] όταν λειτουργεί. Όταν η επιθυμητή υγρασία επιτευχθεί δεν καταναλώνει καθόλου ρεύμα.
  • Φυσάει θερμό αέρα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία χώρου κατά 1-2°C.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο ιονιστή.
  • Διαθέτει σωληνάκι για μόνιμη αποχέτευση [στη συσκευασία]
  • Ελαφρύ | Εύκολο στη μετακίνηση

 

Είναι τύπου desiccant (ξηραντικός | αφυγραντήρας με ζεόλιθο) και λειτουργεί αποτελεσματικά σε θερμοκρασίες από 1-37°C.  
Ιδανικός για μόνιμες κατοικίες που δε θερμαίνονται ικανοποιητικά | εξοχικές κατοικίες | τροχόσπιτα | σκάφη | γκαράζ | εργαστήρια κα.
Κάνει αφύγρανση 8L-10L την ημέρα ανεξαιρέτως θερμοκρασίας χώρου, διαθέτει μηχανισμό αυτόματης επανεκκίνησης μετά από διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, έχει 4 λειτουργίες και Layndry (στέγνωμα ρούχων), διαθέτει αντιβακτηριδιακό φίλτρο αέρα τεχνολογίας Polyesthylene terephthalate fibre, υπάρχει δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης με την αποχέτευση (παρέχεται σωληνάκι στη συσκευασία), είναι εξαιρετικά αθόρυβος (39/43/48dB).

Λογική ελέγχου Meaco & χαμηλή κατανάλωση

Η λογική ελέγχου Meaco εξασφαλίζει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος αφυγραντήρααφυγραντήρας desiccant
Δυνατότητα αφύγρανσης8-10 λίτρα/ημέρα (στους 1-37°C)
Για σπίτια έως100m²
Υγροστάτης✔ Ναι, ηλεκτρονικός
Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης✔ (σωληνάκι περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
Χρονοδιακόπτης λειτουργίας1, 2, 4 ή 8 ώρες
Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου
Αυτόματη επανεκκίνηση
ΙονιστήςΌχι
Φίλτρο✔ σκόνης + αντιβακτηριδιακό
Επίπεδο θορύβου39/43/48dBA
ΤροφοδοσίαΚανονική 230V, 50Hz
Κατανάλωση ρεύματος30/330/650W
Ταχύτητες ανεμιστήρα2
Θερμοκρασία λειτουργίας1-37°C
Ψυκτικό υγρόκανένα
Χωρητικότητα δοχείου νερού2 λίτρα
Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος)500 x 351 x 188mm.
Καθαρό βάρος6.4Kgs

Video λειτουργίας
Δίκτυο Πώλησης

 

 

SANI HELLAS αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

 

Η Sani hellas, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MEACO Αγγλίας στην Ελλάδα, παρέχει 2 χρόνια εγγύηση αποκλειστικά για όλα τα μοντέλα αφυγραντήρων Meaco που εισάγει και που έχουν αγοραστεί από το επίσημο δίκτυο διανομής πανελληνίως.

 

 

Παραγγελία

Contact form description text

  • 3 + 68 =



Πραξιτέλους 9, Αθήνα


210 3236627


210 3233766


210 3247709