αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum Low Energy

αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum

αφυγραντήρας Meaco 12l Platinum Low Energy

Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν οι πελάτες μας τα τελευταία χρόνια είναι «ποιό είναι το κόστος λειτουργίας ενός αφυγραντήρα»; Με τη νέα σειρά Platinum δίνουμε λύση στο πρόβλημα της ενεργειακής κατανάλωσης. Η νέα μοναδική σχεδίαση, μειώνει το κόστος λειτουργίας, κρατώντας το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Αφυγραντήρας για 80m² περίπου

Αν χρειάζεστε ένα αφυγραντήρα για ένα σπίτι περίπου 80m² και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε αυτός είναι ο Meaco 20L Platinum σωστός αφυγραντήρας για σας. Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum είναι η νέα σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) που έχει προσελκύσει την προσοχή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για έναν απλό λόγο – το εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας.

239€

Μέση αξιολόγηση amazon.co.uk

Ο αφυγραντήρας 20 Λίτρων με τη μικρότερη κατανάλωση στην Ευρώπη
Μόνο 231W με θερμοκρασία χώρου 20°C και σχετική υγρασία 80%

Λίτρα ανά ημέραΘερμοκρασία | 80% ΥγρασίαΚατανάλωση
11,28L30°C180W
9,02L25°C159W
6,72L20°C144W
4,17L15°C130W
2,9L10°C121W
1,6L5°C114W
Περιγραφή
Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum χαμηλής κατανάλωσης έχουν δοκιμαστεί σε κορυφαίο διεθνές ανεξάρτητο εργαστήριο στο Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα και κατατάχθηκαν στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα πρέπει τα υλικά κατασκευής να είναι υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την απόδοση της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η νέα σειρά αφυγραντήρων Meaco Platinum  δημιουργεί ένα νέο σημείο αναφοράς  από τους υπόλοιπους αφυγραντήρες της αγοράς.

Ο Meaco 12L Platinum, αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) είναι ο κορυφαίος στην κατηγορία αφυγραντήρων 12 λίτρων. Ορισμένα εκ των χαρακτηριστικών του είναι τα ακόλουθα.

Αφυγραντήρας χαμηλή κατανάλωση

 • Είναι ο φθηνότερος σε κατανάλωση για την καταπολέμηση της υγρασίας, της μούχλας και της συμπύκνωσης υγρασίας για χώρους έως 80m²
 • 12 λίτρα αφύγρανση/ημέρα
 • Μόλις 165 watts ονομαστική κατανάλωση ρεύματος
 • Μοναδική λογική ελέγχου Meaco που εξοικονομεί χρήματα και βελτιώνει την απόδοση
 • Ψηφιακή οθόνη με ένδειξη της υγρασίας χώρου
 • Μεταβλητός υγροστάτης από 30 έως 80% σχετική υγρασία με επιλογή ανά βήματα του 5% Σχετ. Υγρασ.
 • Χειροκίνητη περσίδα αέρα
 • Ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum σβήνει αυτόματα όταν το δοχείο συλλογής είναι γεμάτο
 • Χρονοδιακόπτης 1-24 ώρες
 • Δυνατότητα κλειδώματος για παιδιά
 • Στιβαρή λαβή μεταφοράς
 • Εγγύηση δύο ετών
 • Προαιρετικό φίλτρο HEPA για καθαρότερο αέρα (αφυγραντήρας καθαριστής αέρα)
 • Το νερό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο ατμοσίδερο σας.

Λογική ελέγχου Meaco

Ο Platinum 20L διαθέτη τη μοναδική λογική ελέγχου Meaco, που σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πολλά χρήματα.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σειρά Meaco Platinum. Πιστεύουμε ότι ως εξειδικευμένος κατασκευαστής αφυγραντήρων, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε: μέσα από την πολυετή μας πείρα να δημιουργούμε και να εξελίσσουμε τεχνολογίες ώστε να λέμε στους πελάτες μας ότι κάθε νέο μοντέλο μας είναι αποδοτικότερο και οικονομικότερο σε κατανάλωση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος αφυγραντήραCompressor Rotary
Δυνατότητα αφύγρανσης12 λίτρα/ημέρα (30°C 80% Σχετ. υγρ.)
6,2 λίτρα/ημέρα (26,7°C 60% Σχετ. υγρ.)
Αφυγραντήρας για σπίτια έως80m²
Ροή αέρα (ονομαστική)100m3
Υγροστάτης✔ Ναι, ηλεκτρονικός
Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης
Χρονοδιακόπτης λειτουργίας1 έως 24 ώρες
Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου
Αυτόματη επανεκκίνηση από διακοπή ρεύματος
Φίλτρο σκόνης
Φίλτρο HEPA✔ περιέχεται στη συσκευασία
Μέγιστο επίπεδο θορύβου44dBA
ΨυκτικόR134a
ΤροφοδοσίαΚανονική 230V, 50Hz
Κατανάλωση ρεύματος165 Watt
Ταχύτητες ανεμιστήρα1
Θερμοκρασίες λειτουργίας5-35°C
Χωρητικότητα δοχείου νερού2,5 λίτρα
Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος)485 x 325 x 248mm.
Καθαρό βάρος9,5 kgs

Video λειτουργίας
Δίκτυο Πώλησης

 

 

SANI HELLAS αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

 

Η Sani hellas, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MEACO Αγγλίας στην Ελλάδα, παρέχει 2 χρόνια εγγύηση αποκλειστικά για όλα τα μοντέλα αφυγραντήρων Meaco που εισάγει και που έχουν αγοραστεί από το επίσημο δίκτυο διανομής πανελληνίως.

 

 

Παραγγελία

Contact form description text

 • 1 + 20 =Πραξιτέλους 9, Αθήνα


210 3236627


210 3233766


210 3247709


average-review-meaco-dd8l_1

Λειτουργεί και ως καθαριστής αέρα

Τον αγόρασα πριν από 2 μέρες, προκειμένου να αντιμετωπίσω τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας (περίπου 75-78%) στα δύο βορινά υπνοδωμάτια του διαμερίσματός μου (60 τ.μ.). Ήδη από το πρώτο βράδυ έριξε το ποσοστό υγρασίας στο 55-57%. Το πρωΐ η γυναίκα μου μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά τον φετινό χειμώνα που ξύπνησε χωρίς να έχει μπουκωμένη τη μύτη της. Το σπίτι είναι πιο ζεστό (2 μέρες τώρα δεν έχουμε ανάψει τα aircondition). Μαζί με τον αφυγραντήρα (που πλέον ονομάζεται Μeaco 12L Low Energy Dehumidifier) αγόρασα και το πακετάκι της Meaco με τα συμβατά για το εν λόγω μοντέλο φίλτρα HEPA, αφού έτσι ο αφυγραντήρας (ακόμα κι όταν δουλεύει μόνο ο ανεμιστήρας του) λειτουργεί και ως καθαριστής αέρα.

average-review-meaco-dd8l_1

δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ρεύματος

Με έσωσε παιδιά είχα υγρασία πάνω απο 80% μέσα στο σπίτι …. μούχλιαζαν τα πάντα.
Τον χρησιμοποιώ εδώ κ ένα χρόνο,κάνει ότι ακριβώς λέει ότι κάνει,ορίζεις εσύ από πιο επίπεδο υγρασίας κ πάνω θέλεις να δουλεύει κ μόνος του αυτόματα λειτουργεί, τις πρώτες μέρες με υγρασία 85+ μέσα στο σπίτι μάζευε περίπου 8-9 λίτρα την ημέρα, μετά από αρκετές μέρες έστρωσε την υγρασία στον χώρο κ με μια κανονική ήμερα εξωτερικής υγρασίας (περιπου 80-85) μάζευε 2,5-3 λιτρα την ήμερα.Τον λειτουργώ ασταμάτητα εδώ κ ένα χρόνο.όταν δεν έχει υγρασία όπως τώρα με τον καύσωνα δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου.Επίσης δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ρεύματος. Ο θόρυβος που κάνει είναι ενα θέμα αλλα ειναι αμελητέος μπροστά στο πρόβλημα που έλυσε.

average-review-meaco-dd8l_1

Τον αγορασα κυριως για τα προβληματα αλλεργιας μου

Αξιζει πραγματικα!Τον αγορασα κυριως για τα προβληματα αλλεργιας μου και τον χρησιμοποιω μονο για το δωματιο μου.Πραγματικα με εσωσε.Καθαριζει την ατμοσφαιρα απο υγρασια, σκονη και μικροοργανισμους τα οποια με εκαναν σχεδον καθημερινα αρρωστο.Σκεφτομαι να αγορασω και τα φιλτρα HEPA για ακομα μεγαλυτερη αποστειρωση του αερα.

average-review-meaco-dd8l_1

Έχει πολύ καλή σχέση απόδοσης τιμής

Τον αγόρασα τέλος Δεκεμβρίου 2014. Είχα τρομερό πρόβλημα υγρασίας (μένω Χανιά Κρήτης κοντά στη θάλασσα). Μετά από 3 μέρες συνεχούς λειτουργίας, ξεκινώντας από 92% υγρασία μέσα στο σπίτι και βγάζοντας πάνω από 4 λίτρα την ημέρα, έφερε την ατμόσφαιρα του σπιτιού γύρω στο 60%. Τώρα τον βάζω 4-5 ώρες κάθε βράδυ.
Έχει πολύ καλή σχέση απόδοσης τιμής και δείχνει ποιοτικής κατασκευής.