αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum Low Energy

αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum

αφυγραντήρας Meaco 20l Platinum Low Energy

Αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν οι πελάτες μας τα τελευταία χρόνια είναι «ποιό είναι το κόστος λειτουργίας ενός αφυγραντήρα»; Με τη νέα σειρά Platinum δίνουμε λύση στο πρόβλημα της ενεργειακής κατανάλωσης. Η νέα μοναδική σχεδίαση, μειώνει το κόστος λειτουργίας, κρατώντας το λογαριασμό του ηλεκτρικού σας όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Αφυγραντήρας για 150m² περίπου

Αν χρειάζεστε ένα αφυγραντήρα για ένα σπίτι περίπου 150m² και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε αυτός είναι ο Meaco 20L Platinum σωστός αφυγραντήρας για σας. Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum είναι η νέα σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) που έχει προσελκύσει την προσοχή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για έναν απλό λόγο – το εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας.

315€

Μέση αξιολόγηση amazon.co.uk

Ο αφυγραντήρας 20 Λίτρων με τη μικρότερη κατανάλωση στην Ευρώπη
Μόνο 231W με θερμοκρασία χώρου 20°C και σχετική υγρασία 80%

Λίτρα ανά ημέρα Θερμοκρασία | 80% Υγρασία Κατανάλωση
19,05L 30°C 296W
15,76L 25°C 260W
12L 20°C 231W
7,92L 15°C 209W
5,12L 10°C 192W
2,3L 5°C 177W

αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης

 

 

Οι αφυγραντήρες Meaco Platinum χαμηλής κατανάλωσης έχουν δοκιμαστεί σε κορυφαίο διεθνές ανεξάρτητο εργαστήριο στο Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα και κατατάχθηκαν στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα πρέπει τα υλικά κατασκευής να είναι υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την απόδοση της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η νέα σειρά αφυγραντήρων Meaco Platinum  δημιουργεί ένα νέο σημείο αναφοράς  από τους υπόλοιπους αφυγραντήρες της αγοράς.

 

 

 

 

Ο Meaco 20L Platinum, αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης (Low Energy) είναι ο κορυφαίος στην κατηγορία αφυγραντήρων 20 λίτρων.
Ορισμένα εκ των χαρακτηριστικών του είναι τα ακόλουθα:

 

 • Είναι ο φθηνότερος σε κατανάλωση για την καταπολέμηση της υγρασίας, της μούχλας και της συμπύκνωσης υγρασίας για χώρους έως 150m²
 • 20 λίτρα αφύγρανση/ημέρα
 • Μόλις 255 watts ονομαστική κατανάλωση ρεύματος
 • Μοναδική λογική ελέγχου Meaco που εξοικονομεί χρήματα και βελτιώνει την απόδοση
 • Ψηφιακή οθόνη με ένδειξη της υγρασίας χώρου
 • Μεταβλητός υγροστάτης από 30 έως 80% σχετική υγρασία με επιλογή ανά βήματα του 5% Σχετ. Υγρασ.
 • Ηλεκτρονική περσίδα αέρα
 • Ο αφυγραντήρας Meaco 20L Platinum σβήνει αυτόματα όταν το δοχείο συλλογής είναι γεμάτο
 • Χρονοδιακόπτης 1-24 ώρες
 • Δυνατότητα κλειδώματος για παιδιά
 • Στιβαρή λαβή μεταφοράς
 • Εγγύηση δύο ετών
 • Προαιρετικό φίλτρο HEPA για καθαρότερο αέρα (αφυγραντήρας καθαριστής αέρα)
 • Το νερό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο ατμοσίδερο σας.

Αφυγραντήρας χαμηλή κατανάλωση


Λογική ελέγχου Meaco

Ο Platinum 20L διαθέτει τη μοναδική λογική ελέγχου Meaco, που σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πολλά χρήματα.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σειρά Meaco Platinum. Πιστεύουμε ότι ως εξειδικευμένος κατασκευαστής αφυγραντήρων, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε: μέσα από την πολυετή μας πείρα να δημιουργούμε και να εξελίσσουμε τεχνολογίες ώστε να λέμε στους πελάτες μας ότι κάθε νέο μοντέλο μας είναι αποδοτικότερο και οικονομικότερο σε κατανάλωση.

Τύπος αφυγραντήρα Compressor Rotary
Αφυγραντήρας για σπίτια έως 150m²
Ροή αέρα (ονομαστική) 160m3
Υγροστάτης ✔ Ναι, ηλεκτρονικός
Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης
Χρονοδιακόπτης λειτουργίας 1 έως 24 ώρες
Ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου
Αυτόματη επανεκκίνηση από διακοπή ρεύματος
Φίλτρο σκόνης
Φίλτρο HEPA ✔ περιέχεται στη συσκευασία
Μέγιστο επίπεδο θορύβου 46dBA
Ψυκτικό R134a
Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz
Κατανάλωση ρεύματος 255 Watt
Ταχύτητες ανεμιστήρα 2
Θερμοκρασίες λειτουργίας 5-35°C
Χωρητικότητα δοχείου νερού 6 λίτρα
Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 595 x 385 x 290mm.
Καθαρό βάρος 12,6 kgs

 

SANI HELLAS αποκλειστικοί αντιπρόσωποι

 

Η Sani hellas, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της MEACO Αγγλίας στην Ελλάδα, παρέχει 2 χρόνια εγγύηση αποκλειστικά για όλα τα μοντέλα αφυγραντήρων Meaco που εισάγει και που έχουν αγοραστεί από το επίσημο δίκτυο διανομής πανελληνίως.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 • 3 + 61 =Πραξιτέλους 9, Αθήνα


210 3236627


210 3233766


210 3247709


average-review-meaco-dd8l_1

Αριστη κατασκευή

Είμαι απο την Ρόδο οπου η υγρασία ειναι στα ύψη το χειμώνα και αγόρασα πριν δυο μήνες τον MEACO 20L για την υγρασία που είχα χρόνια στο σπίτι μου . Δεν ήξερα την μάρκα αλλά την έμαθα μέσα από έρευνα αγοράς. Η επιλογή μου ηταν σωστή και χωρίς (διαφήμηση !!!) είμαι πολύ – πολύ ευχαριστημένος αφού αυτό που ζητούσα το έχω. ‘Αριστη κατασκευή , εξαιρετικά πλαστικά, αθόρυβος , πρακτικός, οικονομικός ,απλός , με τα απαραίτητα προγράμματα και πολύ- πολύ λειτουργικός αφού ανεβάζει την θερμοκρασία 2-3 βαθμούς . Είμαι τόσο…… ευχαριστημένος αφού αγόρασα και δεύτερο τον ίδιο για συμπλήρωμα το βράδυ στο σαλόνι μου και στο γραφείο μου .

average-review-meaco-dd8l_1

Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Το μηχάνημα τέλειο, αθόρυβο, κατανάλωση χαμηλή όπως γράφει στην μεγάλη σκάλα (μετρημένο), σε δωμάτιο με θερμοκρασίες 19-21, σε σπίτι 75τμ. (όχι ενιαίος χώρος). Τις πρώτες 2 με 3 μέρες δούλευε σχεδόν ασταμάτητα και μάζεψε πάνω από 20L νερό (πάλι καλά που έχει μεγάλο κάδο 6L), τώρα το έχω μόνιμα αναμμένο και ανάβει που & που.
Το σπίτι έχει πλέον μία γλυκιά ατμόσφαιρα (αισθάνεσαι την ζέστη καλύτερα σε όλους τους χώρους).
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

average-review-meaco-dd8l_1

Συστήνεται χωρίς σκέψη!

Ο καλύτερος αφυγραντήρας στην κατηγορία του. Καλύπτει ολοκληρωτικά ένα σπίτι από 120-150m2, ανάλογα αν είναι ένας όροφος, πως είναι τα δωμάτια και πόσοι τοίχοι υπάρχουν.
Ο θόρυβος είναι σε κανονικά και ανεκτά επίπεδα ακόμα και στην μέγιστη ταχύτητα.
Σε ημέρες με πολύ υγρασία μαζεύει σχεδόν 6 λίτρα στο 12ωρο. Όταν το σπίτι έχει θέρμανση και είναι ζεστό (20 βαθμούς και πάνω) ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του έναντι των υπολοίπων είναι η πολύ καλή και χαμηλή κατανάλωση 25ο watt. Το έξυπνο σύστημα το οποίο επιτρέπει στον αφυγραντήρα να σβήνει και να ανάβει σύμφωνα με τις συνθήκες υγρασίας του χώρου το καθιστούν κορυφαίο προϊόν.
Συστήνεται χωρίς σκέψη!

average-review-meaco-dd8l_1

Ακούγεται μόνο ο αέρας που βγαίνει. Όχι το μοτέρ

22/9/15. Παρέλαβα το meaco και τον έβαλα σε λειτουργία. Έχει πολλή καλή Κατασκευή. Εύκολα βγάζεις το δοχείο συλλογής νερού.ΤΑ κουμπιά στην πάνω μεριά Δεν σε δυσκολεύουν καθόλου. Στην λειτουργία Τώρα έχει 2 σκάλες.ρυθμίσεις την υγρασία που θέλεις ανα 5%. Το μέτρησα στην μεγάλη σκάλα έχει περίπου 50_55% Db θόρυβο.Προσοχή ακούγεται μόνο ο αέρας που βγαίνει.Όχι το μοτέρ. Στην μικρή σκάλα 42_46. Σε 2 ώρες σε ένα ενιαίο χώρο με χωρισματα σε σπίτι 136τμ.μάζεψε 0.786ml. βγαζει ζεστό αέρα από πάνω.και λόγο ότι είχε ζεστή τον σταμάτησα. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός και στα λεφτά του.του βάζω 5 αστέρια. Ευχαριστώ. Και ελπίζω να βοήθησα κάποιους αγοραστές.